Home Page

Donateur worden

Stichting Vrienden van Classical Music Events

Over CME

Classical Music Events

Hollands Mannen Ensemble

Hollands Mannen Ensemble

Het Hollands Mannenkoor

Het Hollands Mannenkoor

Classical Music Orchestra

Classical Music Orchestra

Agenda

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Contact

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Classical Music Events

 Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Classicalmusicevents.nl

  • Alle informatie die Classical Music Events communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.
  • Classical Music Events kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door Classical Music Events verzonden emails .
  • Het gebruik van deze site is gratis.
  • Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door de Classical Music Events. Classical Music Events staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op Classicalmusicevents.nl en/of in andere elektronische communicatie zoals e-mails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.
  • Classical Music Events kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.

INFO

Classical Music Events
KVK: 20170746
BTW: NL125377770B01

info@classicalmusicevents.nl

Share: